Strandul in zilele noastre

La strand e ca si in club, dar hai sa iti povestesc ce specimene am vazut ieri.

Am fost prima data la strand langa Timisoara si mi-a placut. Chiar a fost frumos( apa ok, patru bazine, nu a fost multa lume, preturi ok si oameni grasi, slabi, de toate felurile), insa bineinteles ca e mai usor sa iesi in evidenta prin alte aspecte decat cele care tin de inteligenta si bun simt( stirile online- ca numai din acelea ce mai citesc- incep sa vorbeasca mai mult despre batai si curve decat despre lucruri importante care merita citite si de la care mai aflii ceva folositor, dar asta-i alta poveste).

Cred ca moda de la strand a fost preluata din club. Banuiesc ca stii persoanele acelea care dau 3 ture de club chiar de cum ajung ca sa fie admirate de ceilalti( :))))))- scuze, nu ma pot abtine) si dupa din juma’ in juma’ de ora. Acum e la moda la strand datul de ture, dar nu orice ture, dintr-un capat in celalalt sau sa te mai opresti sa te joci cu picioarele in apa, nuuu, acum turele se dau doar pe marginea bazinului. Nu cumva sa nu fii pe margine, ca nu-i bine. Nu cumva sa te stropesti, ca nici asa nu-i bine.
pic1Daca mergi la strand si ai creierul cat o nuca care nu mai creste si esti tipa, trebuie sa fii data neaparat cu ulei de masline si sa nu intri in apa deloc, dar deloc. Cum sa intri in apa si dupa cand iesi sa ai parul in toate partile, sa gusti din apa bazinului, sa iti fie costumul imbibat de apa si aceasta sa tot curga si sa nu mai ai trupul atat de uleios( :))))- scuze din nou)? Daca vrei sa ti se bronzeze curul sau sa il vada altii( aici depinde de mintea fiecareia) nu iti iei direct chiloti cu ata in fund, nuuu, ci slipi normali, ca dupa vreo 2, 3 ore sa ti bagi intre buci. Ce e de retinut: multe ture pe marginea bazinului( aici din 15 in 15 minute, nu astepti juma’ de ora ca in club), ulei de masline, faci plaja si nu intri in apa deloc, dar deloc ca doar vrei sa te bronzezi, iar daca tii neaparat sa intri in contact cu apa bazinului, bagi cateva degete( Doamne feri sa ajunga pana la incheietura mainii), la picioare sa nici nu te gandesti ca doar e scump uleiul de masline.
Cold Water Swimming ChampionshipsDaca mergi la strand si ai creierul cat o nuca care nu mai creste si esti tip, trebuie sa dai ture pe marginea bazinului, ca daca stai numai in apa ti se vede doar capul, nu iesi in evidenta si lumea nu te tine minte. Asta nu e suficient. Trebuie sa dai impresia ca o ai mare, ca esti barbat, ca daca nu, nu prea merge( :)))))) ). Cum faci acest lucru? Nu iti iei slipi, boxeri sau pantaloni pana la genunchi, ci pantaloni care se termina la mijlocul coapsei. Daca ai acest tip de textila pe tine, atunci poti sa ti tot ridici ca sa te bronzezi mai bine, iar fetele cred ca ai puţa mare esti dotat. Ce puţa avea tipul cand isi expunea profilul, nimeni nu era ca el( :))) ). Il tot vedeam ca da ture si cand mai lua o pauza( pe marginea bazinului sa ne intelegem) se tot tragea de pantaloni( ” Vezi ce puţa am? Vezi ce puţa am?”) si cand l-am vazut asa disperat le-am zis celor cu care eram ” Imi vine sa ma duc la tip si sa-l prind de ceva, ca oricum voi simti doar materialul de la pantaloni”. Esentialul: daca vrei sa atragi atentia, nu conteaza daca ai patratele sau nu, ci sunt importante numarul de ture si ”pantalonii magici”.

Sa stii ca imi plac oamenii relaxati, frumosi, care se fac remarcati fara a-si expune curul fundul, puţa organul genital, etc., uleiul de masline( intentionam sa il folosesc la plaja, dar poate data viitoare) si oamenii care merg la strand din placere, nu pentru a face poze.

June 23, 2013

pic3

Leave a comment