Tipuri de oameni care nu-mi plac

Stii tipul acela de om care vorbeste tare, atrage atentia asupra lui( prin sonorul vocii), care vorbeste peste ceilalti si care vorbeste mult si fara sens? Acesta este unul din tipurile de oameni de care ador sa ma feresc. Psihicul meu este mult mai zen daca nu am astfel de persoane in preajma.

Am reusit ceva timp sa ma feresc, dar na… dupa o perioada de cateva luni a trebuit sa-mi iese cineva de genul in cale.

Stii, macar daca ar spune lucruri inteligente sau macar daca nu s-ar baga in oala altuia, daca si-ar cunoaste limita, dar nu… acest tip de om mai este si nesimtit pe langa, nu isi cunoaste locul si ii mai place sa se bage si in discutiile altora cu care nu are vreo legatura. Bineinteles, insa, el le stie pe toate pentru ca poate vorbi TARE si atunci crede ca are dreptate. Rau e sa fii prost si sa te crezi destept, dar degeaba ca merge pana la un anumit punct cu unii oameni, care isi dau seama mai repede ce si cat poate o persoana. Sper ca cei mai multi dintre noi simt la timp nesimtirea si sa fie precauti ca sa se poata feri de astfel de personaje.

Ce bine ar fi daca acest tip de om nu ne-ar starni nicio emotie prin felul lui de a fi si prin vorbele sale. Din pacate, nu toti putem ignora respectiva persoana, cuvintele care nu isi au locul la anumite intalniri, bagatul in seama care denota lipsa de respect pe care o arati fata de cei care esti alaturi intr-un anumit moment. E aiurea faptul ca tot pe noi, oamenii ok ii afecteaza, iar el, acest om, nici nu simte/realizeaza ca a gresit cu ceva.

A…si aceasta persoana se mai si bate cu pumnul in piept, afirma pe un ton nepotrivit anumite lucruri si tu ca om ok… ce sa zici fata de alti oameni ok? Sa ii arati cum e el de fapt doar prin vorbele pe care le spune si din ”experienta lui profesionala”? Eu nu as putea si nici altii ca mine nu ar putea, deoarece suntem mai finuti de fel si nu ne place sa ii facem pe altii ”de cacao” desi avem cu ce. Inghitim cat putem, dar toti avem o limita.

Acestui personaj ii doresc sa aiba un prieten adevarat de la care are ce invata, sa nu fie ca el( am ”ambalat”) si care sa ii spuna intr-o zi frumos, mai in gluma, mai in serios: ” Mai, mai lasa-i si tu pe altii sa vorbeasca. Nu stii ca nu e frumos sa nu il lasi pe om sa isi termine fraza?”, ”Daca doi oameni au ceva de vorbit si nu te priveste, stai si tu in banca ta”- ce tie nu iti place, altuia nu-i face-, ”De ce vorbesti asa tare tot timpul? Nu stii ca e deranjant?”, etc.. Acum nu ma apuc sa dau exemple ce altii trebuiau sa le stie de mult, dar na… prieteni buni, fiti un prieten bun pentru X. E deranjant. Daca ati putea face ceva si in privinta nesimtirii, ati fi grozavi.

Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita. Si vorbeste si tare- completare

318316_10151156782223259_1363049681_n

December 30, 2012

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s